Τμήμα Πρώτων Βοηθειών

Η αποστολή μας ως τμήμα επειγόντων περιλαμβάνει την υποδοχή, την σταθεροποίηση, την θεραπευτική αντιμετώπιση και την έξοδο των ασθενών που προσέρχονται στο τμήμα και οι οποίοι είναι δυνατόν να παρουσιάζουν μία μεγάλη ποικιλία επειγουσών, αλλά και μη επειγουσών καταστάσεων.

Το Τμήμα των Επειγόντων Περιστατικών έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το ISO:9001, με στόχο τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την κάλυψη των αναγκών, ασθενών και συνοδών, όπως περιγράφεται στην Πολιτική Ποιότητας.

Στόχοι τμήματος:

  1. Είναι η βελτίωση της ποιότητας της επείγουσας ιατρικής φροντίδας και η έγκαιρη αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών.
  2. Η μείωση της θνητότητας, νοσηρότητας, αναπηρίας και του πόνου που σχετίζονται με τον τραυματισμό και την αιφνίδια νόσο.
  3. Η καλύτερη παροχή φροντίδας από εξειδικευμένο προσωπικό τόσο στον ίδιο τον ασθενή όσο και στην οικογένεια του.

Το τμήμα κάθε χρόνο αντιμετωπίζει περισσότερα από 6.000 περιστατικά. Παράλληλα το τμήμα ασθενοφόρων εξυπηρετεί σε 24ωρή βάση 365 μέρες το χρόνο ασθενείς που χρήζουν επείγον διακομιδή στο κοντινότερο νοσηλευτήριο. Το τμήμα  διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα ασθενοφόρα για την άμεση μεταφορά των ασθενών όχι μόνο στον Ευαγγελισμό αλλά σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο ο ίδιος ο ασθενής επιθυμεί.


Ιατροί του Τμήματος:


Δρ. Ηρακλής Ηρακλέους (Υπεύθυνος)
Δρ. Ράμεζ Αλτσάμαλ
Δρ. Βερόνικα Μανουσαρίδου
Δρ. Κλειώ Γαϊτανάκη
Δρ. Ντιάνα Καλαϊτσεβα
Δρ. Δέσποινα Νικολαΐδου
Δρ. Δήμητρα Τούρβα

Comments are closed.