Βραβεύσεις / Πιστοποιήσεις

Το Ιδιωτικό Νοσοκομείο Ευαγγελισμός  ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας  πιστοποίησης του Συστήματος Διαχείρισης που εφαρμόζει, από τον Φορέα Πιστοποίησης TUV Austria Cyprus με τα  ακόλουθα πρότυπα:

  1. Πιστοποίηση  ISO 9001:2015 για την Διαχείριση Ποιότητας
  2. Πιστοποίηση  ISO 22000:2018 για την Διαχείριση Ασφάλειας Τροφίμων
  3. Πιστοποίηση ISO 14001:2015 για την Περιβαλλοντική Διαχείριση
  4. Πιστοποίηση  ISO 45001:2018 για την Ασφάλεια και Υγεία στην εργασία

Όπως ανέφερε η Υπεύθυνη Ποιότητας κυρία Βαλεντίνα Αργυρού και η ομάδα της, είναι ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός για το Ιδιωτικό Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, καθώς όλες οι  πιστοποιήσεις,  εντάσσονται  στα πλαίσια της εφαρμογής της στρατηγικής του Νοσοκομείου για προσφορά υψηλής ποιότητας ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας στον συνάνθρωπό μας.

Η Διοίκηση του Ιδιωτικού Νοσοκομείου Ευαγγελισμός στη Πάφο, συγχαίρει όλο το προσωπικό για την πολύτιμη συμβολή του στην ολοκλήρωση των διαδικασιών Πιστοποίησης.

Click to view our ISO Certificates

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απονομή Βραβείων Cyprus Responsible Business Awards 2020.

Την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 πραγματοποιήθηκε η Απονομή των Cyprus Responsible Business Awards 2020, των βραβείων που αναδεικνύουν τις πράξεις και τις συνεργασίες κάθε Επιχείρησης, η οποία δεσμεύεται στις αρχές της αειφορίας, της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Στους μεγάλους βραβευμένους συγκαταλέγεται και το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου διακρίθηκε στην Ενότητα Πρότυπο Επένδυσης: Κατηγορία Ανταπόκριση σε Έκτακτη Ανάγκη / Disaster Relief ‘’ ΄Εργα Νοσοκομείου Ευαγγελισμός για Ετοιμότητα Ανταπόκρισης στην Πανδημία΄΄ με Bronze βραβείο.

Στόχος των βραβείων ήταν η ανάδειξη και η επιβράβευση όλων όσων, μέσα στο 2020, μία δύσκολη χρονιά για τον χώρο της υγείας, κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να αριστεύσουν.

Τα βραβεία Cyprus Responsible Business Awards 2020, τελούσαν υπό την Αιγίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας και του CSR Cyprus.

Το Νοσοκομείο εκπροσώπησαν οι κυρίες Βαλεντίνα Φάραχ Διευθύντρια Νοσηλευτικών Υπηρεσιών και η Χριστιάνα Μυλωνά Υπεύθυνη Μάρκετινγκ και Δημοσιών Σχέσεων.

Σχετικός υπερσύνδεσμος 1

Σχετικός υπερσύνδεσμος 2