Εισαγωγή

Τμήμα Κίνησης Ασθενών

Κατά την άφιξή σας στο Ιδιωτικό Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, παρακαλείστε να προχωρήσετε στο Τμήμα Γραφείου Εισαγωγής Ασθενών ή στο Γραφείο Πληροφοριών για την παροχή των προσωπικών σας στοιχείων, καθώς και των λεπτομερειών της ασφαλιστικής σας κάλυψης.

Το Πολύγλωσσο προσωπικό στο Τμήμα Γραφείου Εισαγωγής Ασθενών θα χαρεί να σας βοηθήσει να συμπληρώσετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα και θα σας εξηγήσει λεπτομερώς τη διαδικασία εισδοχής, μόλις διευθετηθούν τα στοιχεία της ασφαλιστικής σας κάλυψης (εάν ισχύει). Ως εκ τούτου, θα μεταφερθείτε στο δωμάτιό σας για να μπορέσετε να εγκατασταθείτε. Θα προσπαθήσουμε να σας προσφέρουμε τον τύπο δωματίου που επιθυμείτε.

Πληροφορίες εισόδου:

Η υποδοχή σας μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω των τμημάτων της Υπηρεσίας Υποδοχής, από το Τμήμα Εισαγωγής του Ασθενούς ή μέσω του Τμήματος Έκτακτης Ανάγκης που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο.

Σε όλες τις περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένων των καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, πρέπει να εμφανίσετε την προσωπική ταυτότητά σας καθώς και την κάρτα ασφάλισης εντός 24 ωρών.

Μπορούμε επίσης να παρέχουμε ειδικές υπηρεσίες όπως:

  • Συμβουλές για τη στέγαση των συγγενών σας
  • Συμφωνίες με όλες τις μεγάλες εταιρείες ιατρικής ασφάλισης
  • Τροφοδοσία για ειδικές δίαιτες
  • Προνομιακές τιμές δωματίων σε τοπικά ξενοδοχεία
  • Αποδεχτές όλες οι πιστωτικές κάρτες

Ιατρικές πληροφορίες:

Παρακαλείστε να έχετε μαζί σας οποιεσδήποτε ιατρικές πληροφορίες σχετικά με τη νοσηλεία σας, π.χ. Ακτινογραφίες, διαγνώσεις, αποτελέσματα ιατρικών εξετάσεων.

Προεγχειρητικός έλεγχος:

Πριν από την επέμβασή σας, ο θεράπων ιατρός σας θα σας συμβουλεύσει όταν πρέπει να κάνετε έναν προεγχειρητικό έλεγχο και θα ενημερώσετε επίσης το Τμήμα Γραφείου Εισαγωγής Ασθενών για την ημέρα και την ώρα που έχει προγραμματιστεί η επέμβασή σας. Εκεί, θα πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα σχετικά με την είσοδο και την ασφάλιση.

Φαρμακευτική αγωγή:

Παρακαλούμε φέρτε μαζί σας ή βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ακριβώς το είδος του φαρμάκου που παίρνετε, έτσι ώστε να συμπεριλαμβάνεται στα φάρμακα θεραπείας σας.

Προσοχή: Σύντομα ενημερώστε το γιατρό σας για οποιαδήποτε φάρμακα δεν έχουν συνταγογραφηθεί (γενική χρήση, ομοιοπαθητική, φυτικά προϊόντα / βιταμίνες κτλ) που έχετε πάρει  ή έχετε σταματήσει να παίρνετε τους τελευταίους τρεις μήνες.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας σας, ο γιατρός σας θα αποφασίσει για το είδος του φαρμάκου που θα σας χορηγηθεί από το νοσηλευτικό προσωπικό.

Παρακαλείσθε να ενημερώσετε το γιατρό σας και τη νοσοκόμα σας εάν έχετε αλλεργίες σε τρόφιμα ή φάρμακα ή έχετε αντιδράσει σε φάρμακα ή τρόφιμα.

Διατροφή:

Ο γιατρός σας θα σας συμβουλέψει αν πρέπει να μην καταναλώνετε τρόφιμα ή υγρά πριν από την εισαγωγή σας.


Τι χρειάζεστε για την παραμονή σας

Ένα νυχτικό

Τρεις πιτζάμες

Ένα εσώρουχο (προαιρετικό)

Εσώρουχα

Παντόφλες

Πετσέτα μπάνιου και πετσέτα προσώπου

Μαξιλάρια μητρότητας (ένα πακέτο)

Καλλυντικά (Οδοντόβουρτσα, Σαμπουάν κλπ.)

Θηλές για θηλασμό


Για το μωρό

Τέσσερα φορμάκια ολόσωμα

Τέσσερα σεντονάκια μικρά

Τέσσερα βαμβακερά φανελάκια

Τέσσερα ζευγάρια κάλτσες

Τέσσερις πετσέτες μπάνιου

Μια κουβέρτα

Ένα πακέτο πάνες

Παιδικά προϊόντα περιποίησης (μωρομάντηλα, σαμπουάν, μπάνιο για μωρά, λοσιόν για μωρά)