Προφίλ

Το προφίλ του νοσοκομείου και η αποστολή μας

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ

Το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός στην Επαρχία της Πάφου , παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και μια αφοσιωμένη ομάδα ιατρών Νοσηλευτών και άλλων επαγγελματιών υγείας. Με 78 κρεβάτια, μια καλά εξοπλισμένη ΜΕΘ, πλήρως ανακαινισμένα χειρουργεία, υπηρεσίες ενδοσκόπησης, μια σύγχρονη μονάδα μαιευτηρίου και ένα πλήρως λειτουργικό χώρο επειγόντων περιστατικών, το νοσοκομείο μας δεσμεύεται να καλύψει τις ποικίλες ανάγκες υγειονομικής περίθαλψης της Πόλης μας.

Η ΜΕΘ μας στελεχώνεται από ομάδα ειδικευμένων ιατρών και νοσηλευτών, εξασφαλίζοντας 24ωρη παρακολούθηση και εξειδικευμένη φροντίδα για ασθενείς σε κρίσιμη κατάσταση. Εξοπλισμένη με τα πιο πρόσφατα συστήματα υποστήριξης της ζωής και τις προηγμένες ιατρικές τεχνολογίες, η ΜΕΘ παρέχει ένα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον, προωθώντας τα βέλτιστα αποτελέσματα των ασθενών.

Σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, το ειδικό τμήμα επειγόντων περιστατικών μας είναι έτοιμο να παρέχει άμεση ιατρική φροντίδα. Το προσωπικό και οι Ιατροί εργάζονται επιμελώς για να αξιολογήσουν, να σταθεροποιήσουν και να θεραπεύσουν τους ασθενείς σε επείγουσα ανάγκη. Με προηγμένες διαγνωστικές δυνατότητες και ένα πλήρως εφοδιασμένο διαγνωστικό κέντρο, διασφαλίζουμε έγκαιρες και ακριβείς διαγνώσεις, παρέχοντας άμεση και αποτελεσματική φροντίδα έκτακτης ανάγκης.

Το νοσοκομείο μας προσφέρει προηγμένα χειρουργεία, εξοπλισμένα με χειρουργικό εξοπλισμό και σύγχρονη τεχνολογία. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους χειρουργούς, αναισθησιολόγους και Νοσηλευτικό προσωπικό, αφοσιωμένοι στην παροχή ασφαλών και επιτυχημένων χειρουργικών επεμβάσεων. Από τις συνήθεις διαδικασίες έως τις πολύπλοκες χειρουργικές επεμβάσεις, τηρούμε αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας, διασφαλίζοντας τα υψηλότερα πρότυπα χειρουργικής φροντίδας.
Για εξειδικευμένες διαγνωστικές διαδικασίες, το ενδοσκοπικό τμήμα και μια ομάδα εξειδικευμένων γαστρεντερολόγων είναι έτοιμοι να εξυπηρετήσουν έκτακτα και προγραμματισμένα περιστατικά. Χρησιμοποιώντας ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές, παρέχουμε ακριβείς διαγνώσεις και πραγματοποιούμε θεραπευτικές παρεμβάσεις με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα, εξασφαλίζοντας άνεση στον ασθενή και βέλτιστα αποτελέσματα.
Η σύγχρονη μαιευτική μας μονάδα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει εξαιρετική φροντίδα στις μέλλουσες μητέρες και τα νεογνά τους. Με ευρύχωρα και άνετα δωμάτια, μαιευτήρες και μαίες , δίνουμε προτεραιότητα στην υγεία και την ευημερία τόσο της μητέρας όσο και του νεογνού. Από την προγεννητική φροντίδα μέχρι τη μεταγεννητική υποστήριξη, οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες μητρότητας μας εξασφαλίζουν μια ασφαλή και χαρούμενη εμπειρία τοκετού.
Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα ζεστό και συμπονετικό περιβάλλον όπου οι ασθενείς και οι οικογένειές τους αισθάνονται υποστήριξη και είναι ενημερωμένοι καθ' όλη τη διάρκεια της νοσηλείας τους. Η πολυεπιστημονική προσέγγισή μας διασφαλίζει τη συνεργασία μεταξύ διαφόρων ειδικοτήτων, υποστηρίζοντας ολοκληρωμένα και εξατομικευμένα σχέδια θεραπείας για κάθε ασθενή.

Δεσμευόμαστε να προάγουμε τις ιατρικές γνώσεις και να παραμένουμε στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Το νοσοκομείο μας συμμετέχει ενεργά σε συνεχή ιατρική εκπαίδευση, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να παρέχουμε πρακτικές βασισμένες σε στοιχεία και καινοτόμες θεραπείες στους ασθενείς μας.
Ως το κορυφαίο ίδρυμα υγειονομικής περίθαλψης στην Πάφο, νιώθουμε μεγάλη υπερηφάνεια που εξυπηρετούμε την κοινότητά μας. Η δέσμευσή μας για αριστεία, σε συνδυασμό με τις προηγμένες εγκαταστάσεις και το αφοσιωμένο προσωπικό μας, μας ξεχωρίζει ως αξιόπιστο πάροχο υγειονομικής περίθαλψης.
Είτε χρειάζεστε εντατική φροντίδα, υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, εξειδικευμένες χειρουργικές επεμβάσεις, ενδοσκοπικές διαδικασίες ή φροντίδα μητρότητας, είμαστε εδώ για να παρέχουμε εξαιρετική υγειονομική περίθαλψη, προάγοντας την ευεξία και αποκαθιστώντας την υγεία.

Τα Τμήματά μας:
• Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών: Αυτό το τμήμα χειρίζεται ιατρικά επείγοντα περιστατικά, παρέχοντας άμεση φροντίδα και σταθεροποίηση σε ασθενείς με οξείες ασθένειες ή τραυματισμούς.
• Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ): Η ΜΕΘ είναι αφιερωμένη στη θεραπεία και παρακολούθηση βαρέως πασχόντων ασθενών που χρειάζονται προηγμένες ιατρικές παρεμβάσεις και εξειδικευμένη φροντίδα.
• Χειρουργείο (OR): εκτελούνται οι χειρουργικές επεμβάσεις από μια ομάδα χειρουργών, αναισθησιολόγων, νοσηλευτών και προσωπικού υποστήριξης, εξοπλισμένων με προηγμένο χειρουργικό εξοπλισμό και σύγχρονες εγκαταστάσεις.
• Μαιευτήριο: Αυτό το τμήμα εστιάζει στην παροχή φροντίδας σε μέλλουσες μητέρες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του τοκετού, καθώς και στη μεταγεννητική φροντίδα τόσο για τη μητέρα όσο και για το νεογνό.
• Παιδιατρική: Το παιδιατρικό τμήμα ειδικεύεται στην ιατρική περίθαλψη βρεφών, παιδιών και εφήβων, καλύπτοντας τις μοναδικές ανάγκες υγειονομικής περίθαλψης.
• Παθολογικό τμήμα : ασχολείται με την πρόληψη, τη διάγνωση και τη μη χειρουργική θεραπεία ασθενειών σε ενήλικες, που συχνά περιλαμβάνει εξειδικευμένους τομείς όπως η καρδιολογία, η γαστρεντερολογία, η πνευμονολογία και η νεφρολογία.
• Χειρουργική: Το χειρουργικό τμήμα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα χειρουργικών ειδικοτήτων, συμπεριλαμβανομένων της γενικής χειρουργικής, της ορθοπεδικής χειρουργικής, της νευροχειρουργικής, της ουρολογίας και άλλων.
• Ακτινολογία και Απεικόνιση: Αυτό το τμήμα παρέχει υπηρεσίες διαγνωστικής απεικόνισης όπως ακτινογραφίες, υπερήχους, αξονικές τομογραφίες και άλλες απεικονιστικές μεθόδους για να βοηθήσει στη διάγνωση και θεραπεία διαφόρων καταστάσεων.
• Εργαστήριο: Το εργαστηριακό τμήμα εκτελεί ποικίλες διαγνωστικές εξετάσεις, συμπεριλαμβανομένων αιματολογικών εξετάσεων, ανάλυση ούρων, μικροβιολογικών, ανοσολογικών και άλλων εργαστηριακών ερευνών.
• Καρδιολογία: Το καρδιολογικό τμήμα ειδικεύεται στη διάγνωση, θεραπεία και διαχείριση παθήσεων που σχετίζονται με την καρδιά, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παρεμβάσεων.
• Γαστρεντερολογία: Η γαστρεντερολογία εστιάζει στη διάγνωση και θεραπεία διαταραχών που σχετίζονται με το πεπτικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένου του οισοφάγου, του στομάχου, των εντέρων, του ήπατος και του παγκρέατος.
• Ογκολογία- Αιματολογία: Το ογκολογικό τμήμα ειδικεύεται στην πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου, συμπεριλαμβανομένης της χημειοθεραπείας και της υποστηρικτικής φροντίδας σε καρκινοπαθείς.

Οι παρούσες ειδικότητες και τμήματα, θα ενισχυθούν και θα προστεθούν νέα. Ταυτόχρονα, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διατήρηση του νοσοκομείου, στον σημαντικό ρόλο του και πέραν αυτού, στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών στον πληθυσμό της Πόλης και Επαρχίας Πάφου.

Δρ. Νέστορας Μιχαήλ

Γενικός Διευθυντής