Νευροχειρουργική

Η αποστολή της Νευρολογικής Χειρουργικής είναι να παρέχει στους ασθενείς μας την υψηλότερη δυνατή υγειονομική περίθαλψη σε ανταγωνιστικές τιμές. Η δέσμευσή μας είναι στον ασθενή και σκοπεύουμε να αντιμετωπίσουμε κάθε ασθενή με την απαιτούμενη φροντίδα και αξιοπρέπεια. Οι εκλεκτοί νευροχειρουργοί - συνεργάτες του νοσοκομείου Ευαγγελισμός εκτελούν ακόμη και τις πιο δύσκολες και εξειδικευμένες λειτουργίες με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, όπως η Stimulation Brain Deep, Εμφύτευση αντλίας για σπαστικότητα και χρόνιο πόνο, καθώς και τεχνικές νευραλγίας του τριδύμου.

Καλύπτουν όλο το φάσμα των νευροχειρουργικών διαταραχών, όπως: χειρουργικές επεμβάσεις στη σπονδυλική στήλη (θώρακα, θωρακική και οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης) με ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές (χειρουργική επέμβαση της σπονδυλικής στήλης ελάχιστα επεμβατική) - διαδερμική δισκεκτομή - διαδερμική σπονδυλική σύντηξη - σπονδυλική στήλη και όγκοι του νωτιαίου μυελού. Αιματώματα εγκεφάλου, υδροκεφαλία, τραυματικές βλάβες, ασθένειες περιφερικών νεύρων για νευροπάθεια του ουδετεροειδούς νεύρου και καρπιαίου σωλήνα, νευραλγία τριδύμου με μικροαγγειακή αποσυμπίεση. Οι ακόλουθες ασθένειες αντιμετωπίζονται:

Με τη νόσο του Parkinson, τη σπαστικότητα, την υπερτονία των μυών μετά από κρανιοεγκεφαλικούς τραυματισμούς, τη δυστονία, τα σύνδρομα της τρομώδους νόσου.


Ιατρός:


Δρ. Βάκης Παπαναστασίου

Δρ. Ιωάννης Πολυθοδωράκης

Δρ. Πέτρος Σουρτζής

Δρ. Σταύρος Κωνσταντίνου

Comments are closed.