Γυναικολογικό Τμήμα

Well Woman Centre

Το Κέντρο Μαιευτικής & Γυναικολογίας είναι ένα εξαιρετικά γνωστό, ολοκληρωμένο και ηγετικό νοσοκομείο φροντίδας γυναικών στην Κύπρο. Το Κέντρο μας είναι άρτια εξοπλισμένο με όλες τις εγκαταστάσεις, που σας κάνει να νιώθετε ζεστά  και στο σπίτι σας. Συνεχίζουμε να διατηρούμε το υψηλότερο επίπεδο παροχής συμβουλών και να προσφέρουμε Συμβουλές με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες γνώσεις σχετικά με όλα τα θέματα της εποχής της Φροντίδας Γυναίκων. Το Well Woman Center προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, που κάθε γυναίκα χρειάζεται μέσα από τη ζωή της. Η ειδικότητα της γυναικολογίας, της μαιευτικής, της υπογονιμότητας και της σεξουαλικής υγείας αποτελεί τον κύριο τομέα εμπειρίας μας εδώ και πολλά χρόνια.

Το Well Woman Center παρέχει επίσης μια ολοκληρωμένη φροντίδα των διαφορετικών ειδικοτήτων που μπορεί να χρειαστεί η γυναίκα, π.χ. Διαβουλεύσεις εσωτερικής ιατρικής, Ουροχειρουργικής, Ορθοπεδικής και πολλά άλλα.

Έχουμε μια ποικιλία ασθενών από όλα τα μέρη του κόσμου. Σε όλη την Ευρώπη, τη Ρωσία κλπ. Το νοσοκομείο μας διαθέτει μια πολύγλωσση ομάδα Γυναικολόγων και Μαιευτών, όπως αγγλικά, ελληνικά, ρωσικά, πολωνικά, γερμανικά κ.λπ.


Ιατροί:

Δρ. Βασίλειος Βασιλείου
Δρ. Κατερίνα Κκεσέ
Δρ. Ιωάννα Λάρδου
Δρ. Νέστορας Μιχαήλ
Δρ. Σπυρίδων Πεπές
Δρ. Σταυρούλα Συροπούλου

Comments are closed.